onsdag 25. mai 2011

Så var vi i gang!

Jepp folkens, da var vi virkelig i gang :-) Arbeiderne kom fra Litauen for 2 dager siden, og i dag kom ringmurselementene fra Sundolitt. De jobber raskt og godt og bra er det, for når de var ferdig så måtte de ta alt ned og gjøre det om igjen. Hvorfor?? Fordi vi ikke hadde kontrollsjekket hjørnene som var satt ut.

Knut var borte på tomta i dag, og da han var på tur hjem (etter at elementene var satt opp) fikk han en telefon fra teknisk etat i Hadsel kommune som da kunne opplyse oss om at vi hadde satt opp elementene for nært nabotomten. Så plutselig hadde vi byggestopp!!!! Det går jo ikke ann, vi har det jo travelt!

Så Knut hadde bare en ting å gjøre, og det var å snu bilen og kjøre tilbake. Så med 10 fingre og 10 tær klarte han å forklare for Litauerene at de måtte måle opp på nytt. Og tror du pokker meg ikke at teknisk etat hadde rett....3,70 meter...., og det er jo ikke 4 meter. Så dermed var det bare å ta alt ned igjen, men sånn er det nå engang (ps. jeg er glad det ikke er jeg som skal gjøre det).

Fredag er de trolig ferdig med det meste som skal gjøres før betongen kommer på mandag. Så da får våre kjære litauere en hel helg i herlige Nord-Norge :-) Regner med de slår den ihjel med fisking på kaia og kanskje en tur til Lofoten bare 35 minutt unna.

Forøvrig er tomtearbeidet gjort av Sama Maskin i Harstad, mens pukk er levert av Gustavsen og Hartviksen Maskin på Holdøy. Takk for god innsats :-)

Her kommer noen bilder fra dagens tekst:


Materialet fra Sundolitt ble levert i dag morges.


Ikke så mye å si her egentlig...


Men nå begynner det å ligne noe, ser jo ikke særlig stort ut men vet jo at hytta blir litt mer innholdsrik enn det ser ut som akkurat nå. 


Så var endelig alt oppe!! Akkurat i tide til å ta alt ned igjen å begynne på nytt...


Og her er den fine kjæresten min (i anledningen kledd opp som mc-dude) som må tåle mange nervepåkjenninger i forbindelse med telefoner fra tekniske etater, byggherrer med alt for god humor og byggemannskaper som ikke skjønner et kvekk norsk.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar