tirsdag 17. august 2010

Valg av hytte

Så var spørsmålet hvilken hytte man skulle velge... Vi har gått gjennom hytteutvalget til flere leverandører som Vikinghytter, Stjernehytten, Familiehytten, Rana-hytta + mange mange fler. Til slutt landet vi på Saltdalshytta. Dette fordi de har lang erfaring og fordi de har fått svært gode referanser. Et annet viktig moment (synes jeg) er at de leverer element-hytter, dvs at råbygget kan komme opp i løpet av en helg dersom man er heldig og får tak i en god dugnadsgjeng. Vi har veldig lyst på hytte, men har ikke lyst til å bruke mange år på å få den ferdig. Den skulle helst ha vært ferdig i går :-)

Når det gjelder hyttemodell så har vi gått mange runder med oss selv. Vi har vært enig når vi har gått til sengs om kvelden, men så har vi skiftet mening når vi har våknet. Men nå har vi våknet noen ganger og fortsatt holdt på samme tanke, så da tror vi at vi begynner å bli enig. Nemlig "Kjerringøy mod. C".



Dette er en relativt stor hytte, men så er vi en stor familie også med 2 voksne og 4 barn. I tillegg ønsker vi å ha mulighet til å kunne ta i mot overnattingsbesøk fra familie og venner når vi først er der. Å bygge en hytte er en investering, men å bygge en hytte som blir liten og trang fra første dag er en dårlig investering. Man skal kunne senke skuldrene når man drar dit, ikke dra de langt oppunder ørene. Så derfor: Kjerringøy C....tror vi :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar