lørdag 9. juli 2011

Bilder inne fra hytta!

I dag har vi vært ute på hytta å sett med våre egne øyne, og det var mye bedre enn bildene hadde vist oss. Og de hadde kommet utrolig mye lengre enn på onsdag. Nå var alt av rom avdelt, og hemsen var på plass med gulv og alt. Det blir så fantastisk bra!!! Når det i tillegg er 28 grader og sommer, så sier det seg selv :-)





Her står vi i kjøkken/spisestue-delen og ser mot stuen. Mellom de to vinduene blir peisen plassert. Verandadør på venstre side. Store deilige vinduer!!! 



Her står vi i stuen og ser mot spisestue rett frem og kjøkken inn til venstre. 



Her ser vi rett mot kjøkken.



Her står vi i stuen og ser mot yttergangen rett frem, og til venstre går gangen inn mot soverom samt trapp opp til hemsen.



Fantastisk utsikt vi får fra sofakroken!!!



Yttergangen blir stor og fin. Vaskerommet er inn til venstre fra gangen.



Vårt soverom, med verandadør ut mot terrassen som snart vil være på plass.



Gang med inngang til 3 soverom, bad og trapp opp til hemsen.



Hemsen!
Og her sitter Sofie, Knut, Marius, Helene og Oscar :-)




Må ta med noen flere bilder av hytten på utsiden. Karnappen er da stuen, mens vinduene lengst til høyre er til hhv spisestue og kjøkken.



Gleder oss!!!



På baksiden blir det veldig flott. Vi hadde egentlig ikke sett for oss noe spesielt på denne siden, men her blir det nok også en platting av ett eller annet slag. Blir utrolig lunt og flott her, selv om det ikke er noen utsikt. Så setter vi nok opp en bod her også en eller annen plass. 

Om 3 dager kommer neste levering, og den består av alt av innredning. Så neste gang vi kommer hit om ca. 2 uker, DA blir det spennende!!!!! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar